300 გ. ხბოს გული, ფილტვი, ღვიძლი, თირკმელი;
4 ც. ხახვი; 4
ც. პომიდორი;
2 ს/კ ზეითუნის ზეთი;
1 კონა ქინძი და ქონდარი;
1 ც. ბროწეული;
1 ს/კ აჯიკა; მარილი; პილპილი
მომზადება:
გარეცხეთ გული, ფილტვები, ღვიძლი და თირკმელები ცალ-ცალკე 1, 5 სთ.
გადაასხით წყალი, შეაშრეთ, დაჭერით წვრილ კუბიკებად.
მოთუშეთ ცხიმში დაჭრილი ხახვი და პომიდორი.
დაამატეთ ხორცი და აჯიკა, მარილი, პილპილი და მოთუშეთ კიდევ 10-12 წთ.
მოაყარეთ დაჭრილი მწვანილი და ბროწეულის მარცვლები.